ГоловнаСвіт

Путін заявив, що буде "вибудовувати відносини" з новим керівництвом України після виборів

"Нам треба дочекатися, поки закінчаться внутрішньополітичні цикли".

Путін заявив, що буде "вибудовувати відносини" з новим керівництвом України після виборів
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін заявив, що розраховує налагоджувати відносини з новою владою України після виборів.

Про це він сказав, виступаючи на на пленарній сесії XV засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", повідомляє ТАСС.

"Нам треба дочекатися, поки закінчаться внутрішньополітичні цикли, і я дуже розраховую на те, що вдасться з новим керівництвом країни вибудовувати хоч якісь відносини і про щось домовлятися. Ми до цього готові, ми цього хочемо", - сказав Путін.

Президент РФ назвав організацію терактів і вбивств лідерів бойовиків на Донбасі "найгіршим шляхом вирішення конфлікту", звинувативши в цьому українські спецслужби.

Нагадаємо, навесні 2019 року в Україні будуть обирати президента, восени - новий склад парламенту. У 2020 році відбудуться вибори місцевих органів влади.

Згідно з вересневим опитуванням КМІС, 19,3% українців проголосували на президентських виборах за Юлію Тимошенко, 11,9% - за чинного президента Петра Порошенка, 11,8% - за Володимира Зеленського, 10,9% - за Анатолія Гриценка, 8,4% - за Святослава Вакарчука, 8,1 % - за Юрія Бойка, 7,5% - за Вадима Рабіновича, 6,7% - за Олега Ляшка, 4,2% - за Андрія Садового, 2% - за Олександра Шевченка, інших кандидатів - усього 9,3%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram