ГоловнаСвіт

Меланія Трамп поїхала до дітей мігрантів у куртці "Мені байдуже"

Фото першої леді спричинило бурю критики в соціальних мережах.

Дружина президента США Дональда Трампа Меланія наразилася на різку критику за вибір куртки, в якій вона вирушила в Техас, щоб відвідати центр, де утримують дітей нелегальних мігрантів. На спині куртки великими літерами було написано "Мені направду байдуже, а вам?" ("I really do not care do u?"), повідомляє Бі-бі-сі.

Прес-секретар першої леді, яка до шлюбу з Трампом багато років пропрацювала в модельному бізнесі, заявила, що жодного прихованого сенсу у виборі одягу не було.

Сам Дональд Трамп пізніше написав у Твіттері, що послання на куртці "стосується ЗМІ, які публікують фейкові новини".

"Фраза "Мені направду байдуже, а вам?", написана на спині куртки Меланії, стосується ЗМІ, які розповсюджують фейкові новини. Меланія зрозуміла, наскільки вони брехливі, і тепер їй насправді все одно!" - написав президент.

Проте куртка спричинила бурхливу реакцію і засудження в соціальних мережах. Через кілька годин після того, як Меланія Трамп зійшла на трап літака в цій куртці, а в соцмережах миттєво вибухнула буря критики, у Техасі вона зійшла з трапу вже в іншій куртці. Меланія ніяк не відреагувала на запитання журналістів.

Прес-представниця Меланії Трамп у тому ж Твіттері накинулася на американську пресу за те, що журналісти приділяють занадто багато уваги гардеробу Меланії, а не самій поїздці.

"Сьогоднішня зустріч з дітьми в Техасі була дуже продуктивною. Якби ЗМІ витрачали більше часу і зусиль, розповідаючи про те, що вона робить і про її спроби допомогти дітям, а не обговорювали її одяг, то ми досягли б набагато більшого для цих дітей", - цей твіт Стефані Грішам позначила двома хештегами: #ЇйНеБайдуже" і #ЦеПростоКуртка.

Меланія Трамп знову вдягла куртку Zara, приземлившись у Вашингтоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram