ГоловнаСвіт

У Кишиневі сусіди застрелили чоловіка за випадковий плювок з балкона

Інцидент стався на Різдво.

У Кишиневі сусіди застрелили чоловіка за випадковий плювок з балкона
Фото: publika.md

У столиці Молдови Кишиневі в результаті побутового конфлікту зі стріляниною одна людина загинула, а ще одного поранили, пише NewsMaker. Причиною стрілянини стало те, що один з потерпілих плюнув з балкона і потрапив у чоловіка, який перебував на кілька поверхів нижче.

Інцидент стався на Різдво. За інформацією телеканалу Publika, три сім'ї ввечері зібралися разом відзначити свято. Чоловіки вийшли на загальний балкон покурити. Один з них плюнув і потрапив у чоловіка, який п'ятьма поверхами нижче теж курив на балконі зі своїм сином. Між чоловіками виникла сварка, але врешті-решт вони мирно розійшлися.

"Ми заспокоїлися, вирішили, що сьогодні свято, не треба конфліктувати і що розійдемося по домівках. Так і зробили. Вони пішли до себе, ми зайшли в квартиру і приблизно через годину знову вийшли покурити", - розповів Publika TV один з учасників інциденту.

Чоловіків, що з'явилися на балконі, сусіди зустріли пострілами. "Ми вийшли покурити, а вони нас вже чекали. Обидва витягли пістолети. Спочатку потрапили в Богдана, а потім в Артура, в якого було день народження. Думаю, в нього стріляли два рази. Я стояв в нього за спиною, він на мене навалився і сказав: Руслан, біжимо в квартиру", - розповів свідок стрілянини.

Прибулі на місце співробітники поліції затримали двох стрільців - чоловіків 56 і 33 років. Після стрілянини вони імовірно викинули пістолети, однак їх вдалося знайти у дворі будинку. На місці події знайшли патрони і гільзи сьомого і десятого калібрів.

З'ясувалося, що в підозрюваних немає прав на володіння зброєю. Коментувати подію вони відмовилися. Обох чоловіків затримали на 72 години. Заведено кримінальну справу за фактом вбивства.

У загиблого 25-річного чоловіка залишилася вагітна дружина. Стан пораненого 27-річного - важкий, він перебуває в реанімації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram