>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капітан "Реала" встановив рекорд Ла Ліги

Серхіо Рамос став найкращим бомбардиром серед захисників.

Капітан "Реала" встановив рекорд Ла Ліги
Серхио Рамос
Фото: EPA/UPG

У завершальному матчі 30-го туру Ла Ліги мадридський "Реал" у Країні Басків у другому таймі зламав опір своїх одноклубників з Сосьєдада - 2:1.

Один з голів записав на свій рахунок капітан "Королівського клубу" Серхіо Рамос.

Для 34-річного захисника цей гол став 68-м, забитим у чемпіонаті Іспанії. За цим показником він обійшов ексзахисника "Барселони" Рональда Кумана і став найрезультативнішим захисником Ла Ліги.

Варто відзначити, що зі своїх 67 голів голландець 46 забив з пенальті, тоді як іспанець лише 12 разів забивав з "точки".

Крім того, Рамос повторив особистий рекорд результативності в одному сезоні Ла Ліги. Гол у ворота "Реал Сосьєдада" став для нього 7 у поточному чемпіонаті.

Перемога "Реала" стала для Рамоса 445-ю у складі іспанських клубів. За цим показником Серхіо обійшов ексворотаря "Барселони" Андоні Субісаррета (444) і вийшов на чисте 5-те місце. Більше перемог у складі іспанських клубів здобули Ліонель Мессі (507), Хаві (482), Ікер Касільяс (463) і Андрес Іньєста (459).

Додамо, що перемога в Сан-Себастьяні дозволила "Реалу" наздогнати "Барселону", а за особистими зустрічами навіть очолити турнірну таблицю чемпіонату.

До кінця першості залишилося провести 8 турів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram