>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент УПЛ відповів на заяву "Динамо" про можливий вихід з Ліги

Камінь розбрату - права на телетрансляції матчів.

Президент УПЛ відповів на заяву "Динамо" про можливий вихід з Ліги
Томас Гримм
Фото: упл

Президент Української Прем'єр-ліги Томас Грімм, розповідаючи про шанси клубів домовитися про єдиний телепул, також прокоментував заяву "Динамо" щодо можливого виходу київського клубу з УПЛ.

"Ми шоковані таким ставленням. Санкції, які ми можемо накласти, не будуть стосуватися цього. Я захищаю інтереси клубів, і ми повинні слідувати рішенням зборів. Якщо таке станеться, на чемпіонат чекають серйозні наслідки.

Клуби, які підписали особисті контракти з трансляторами, зробили це незаконно. Цього тижня вони отримають від нас листи, щоб узгодити питання про телепул. Ми відкриті для обговорення, але, якщо це питання не вирішиться - будуть наслідки. Піти до суду? Це один із варіантів", - цитує швейцарського футбольного функціонера sport.ua, посилаючись на FootballHub

"Рішення про єдиний пул і транслятора приймали клуби на зборах. Більшість ухвалила пропозицію від телеканалу "Футбол". Тому єдиний телеканал, який може транслювати матчі чемпіонату України - це ТК "Футбол 1/2". Усі подальші дії не є легітимними", - зазначив Грімм.

Нагадаємо, раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі Вацко Light заявив про готовність навіть зняти команду з УПЛ, якщо матчі київського клубу транслюватимуть телеканали "Футбол 1/2".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram