>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Золотий матч "Зеніту" мав договірний характер, - агент

У Росії набирає обертів черговий скандал

Золотий матч "Зеніту" мав договірний характер, - агент
Фото: EPA/UPG

Футбольний агент Рустам Раджабов впевнений, що матч "Уфа" - "Зеніт", який завершився внічию 1:1, мав договірний характер. Такий результат влаштував усіх: пітерці достроково оформили перемогу в чемпіонаті, а гості отримали 1 бал, який може врятувати команду від вильоту в перший дивізіон.

"Мені зателефонував знайомий, який захоплюється ставками довгі роки. Сказав, мовляв, якщо хочеш заробити, став на нічийний результат цього матчу. Спочатку я не надав цьому особливого значення, бо вважав це нереальним. Подивившись гру до кінця, зрозумів, що у його словах є частка правди. Матч дійсно мав договірний характер. Але, як завжди, всі мовчать. Хто б що не говорив, я своєї думки не зміню. Вважаю, що спортивного принципу у цій грі було дуже мало.

Зрозумійте, я не хотів викликати такий резонанс своїми словами, я просто поділився інформацією і своєю особистою думкою про події на полі. Як уболівальник. Але якщо це викликало такий шум, значить, справді щось нечисте відбувалося в тій грі", - повідомив Рустам.

Додамо, Сергій Прядкін, керівник Прем'єр-ліги, вже заявив, що розмови про «договірняк» не мають під собою підстав, і він не знає такого агента.

Зазначимо, номінальним господарем зустрічі була "Уфа". Однак через проблеми зі стадіоном команда мусила провести цю гру в іншому місті. "Зеніт" запропонував "Уфі" зіграти в Пітері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram