>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Отамани" приймуть Росію в Києві

Росіяни готові битися в столиці України

"Отамани" приймуть Росію в Києві
Фото: Предоставлено организаторами боев

"Українські отамани" та "Команда Росії" на переговорах у Лозанні визначилися з місцем проведення матчевих зустрічей на груповому етапі п'ятого сезону Всесвітньої Серії боксу. Про це розповіла координатор "Отаманів" Аліна Шатернікова:

"За підсумками проведених переговорів між керівництвом клубу "Українські отамани" та "Командою Росії", які відбулися минулого тижня у швейцарській Лозанні, за участю заступника виконавчого директора AIBA, директора проекту WSB Каріма Бузіда було досягнуто домовленості про те, що перша зустріч між командами відбудеться 21 лютого у Волгограді (раніше російська сторона розглядала Ростов), а матч-відповідь проведуть 17 квітня у Києві.

При цьому віце-президент Федерації боксу Росії Володимир Тебекін однозначно зазначив, що російська команда готова приїхати до Києва за умови надання українською стороною гарантій безпеки".

Зазначимо, 13 лютого "Отамани" виграли в гостях у "Алжирських яструбів" - 3:2 і з 13 очками в активі посіли у групі A друге місце. Росіяни розташовуються на третій позиції, набравши 9 очок, але маючи матч у запасі.

Додамо, торік "Команда Росії" двічі перемогла "Отаманів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram