>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Неймар: я пишаюся, що був частиною цієї збірної Бразилії

У фіналі бразилець вболіватиме за Аргентину

Неймар: я пишаюся, що був частиною цієї збірної Бразилії
Фото: EPA/UPG

У півфіналі ЧС збірна Бразилії зазнала принизливої поразки від Німеччини (1:7). Лідер "селесао" Неймар, який не брав участь в ганьбі через травму, впевнений, що скоро у Бразилії з'явиться привід посміхатися:

"Я сказав хлопцям: ми почали цей турнір разом - разом і закінчимо. Це історична поразка, але вона не означає, що нам треба піти, похнюпивши голову. Це спорт, сподіваюся, у нас незабаром знову з'явиться привід посміхатися.

Я не знаю, що трапилося в матчі з Німеччиною, це була якась аварія. Після гри легко говорити, але на поле виконати своє завдання нелегко. Мені не соромно говорити, що я був частиною команди, яка програла 1:7. Я пишаюся тим, що грав з Тіаго Сілвою, Фредом і іншими.

У фіналі я бажаю удачі обом командам. Мессі виграв майже всі, він заслуговує завоювати титул чемпіона світу. Він мій друг і партнер по "Барселоні", тому я буду вболівати за нього і за Хав'єра Маскерано".

Нагадаємо, у чвертьфінальному матчі проти Колумбії Неймар отримав серйозну травму хребта. За попередніми прогнозами, футболіст може повернутися на поле наприкінці серпня. Однак не виключено, що лікування потребуватиме приблизно 4 місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram