>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Жезуш: воротар "Севільї" порушував правила під час серії пенальті

"Бенфіці" пора припиняти грати в єврокубках?

Жезуш: воротар "Севільї" порушував правила під час серії пенальті
Фото: EPA/UPG

Португальська "Бенфіка" знову програла фінальний матч єврокубку. У минулому сезоні "Орли" у фіналі Ліги Європи поступилися лондонському "Челсі". У середу португальці в серії пенальті програли "Севільї". Для "Бенфіки" це вже 8 програний єврофінал!

Головний тренер "Бенфіки" Жорже Жезуш розповів про причини вчорашньої поразки:

"Завжди складно програвати. Особливо коли ти розумієш, що є найкращою командою на полі всі 120 хвилин матчу. Сьогодні "Бенфіка" зробила більше, щоб перемогти. Але це футбол, потрібно змиритися з цією поразкою.

Хочу привітати гравців і вболівальників, ми знову зіграли у фіналі єврокубка. Команда не програла жодного матчу, крім фіналу по пенальті. У футболі не можна завжди перемагати. Потрібно віддати належне і "Севільї".

Бету вплинув на результат матчу, він португалець, знає наш футбол. Але він виходив з воріт перед ударом, робив кілька кроків від лінії, це суперечить правилам. Ми не заслуговували поразки по пенальті, команда провела відмінний другий тайм".

Нагадаємо, в серії післяматчевих пенальті воротар "Севільї" Бету відбив удари Кардосо і Родріго. Іспанські футболісти виконували пенальті без промаху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram