>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Донецький "Металург" подав апеляцію на рішення УЄФА

Український клуб шукатиме правди в Лозанні

Донецький "Металург" подав апеляцію на рішення УЄФА
Фото: susanin.udm.ru

УЄФА відсторонив донецький "Металург" від участі в єврокубках. Однак у донецькому клубі заявили, що рішення про річну дискваліфікацію ще не набуло чинності.

"Нами отримано рішення від 13-го березня 2014 року з Арбітражної палати органу фінансового контролю клубів УЄФА, в якому сказано, що наш клуб виключено з участі в іграх клубів УЄФА на один з наступних трьох сезонів.

Футбольний клуб "Металург" (Донецьк) подав у Спортивний арбітражний суд Лозанни (Швейцарія) апеляцію на це рішення Арбітражної Палати органів фінансового контролю УЄФА. Апеляція була відправлена нашим клубом 21-го березня 2014 року.

Доводимо до відома всіх любителів футболу, що на цей момент, на підставі нашої апеляції, рішення про виключення нашого клубу на один рік з участі в іграх клубів УЄФА не є остаточним і не набуло чинності.

Апеляційна скарга прийнята до розгляду в Апеляційному спортивному суді Лозанни. Про дату слухання ФК "Металург" (Донецьк) повідомлять додатково", - повідомляє клубна прес-служба.

Нагадаємо, донецький клуб винен румунській "Глорії" 700 тисяч євро за трансфер бразильця Жуніора Мораеса. На підставі цього боргу УЄФА і покарав "Металург".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram