>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Я плюнув в його нахабну пику і додав з правої", - тренер збірної Росії зустрів Губернієва в аеропорту

Відомому коментаторові довелося відповісти за "критику"

"Я плюнув в його нахабну пику і додав з правої", - тренер збірної Росії зустрів Губернієва в аеропорту
Фото: golden-news.com

Відомий російський телекоментатор Дмитро Губернієв і тренер жіночої збірної Росії з біатлону Павло Ростовцев посварилися в московському аеропорту "Шереметьєво". Інцидент стався в залі прильоту міжнародних ліній, після повернення збірної з останнього етапу Кубка світу в Холменколлені, повідомляє "Авторитетне радіо".

Під час останньої трансляції з Норвегії Губернієв недвозначно натякнув, що наставникам пора їхати по домівках: "Можна тепер сміливо сказати, шановні друзі, що девіз для окремих тренерів нашої збірної, який вперше прозвучав на передолімпійському тижні, цілком актуальний і зараз: "Чемодан - вокзал - Рупольдинг і баул - аеропорт - Красноярськ".

Ростовцев так прокоментував цей епізод:

"Якщо цей коментатор намагався керувати Союзом біатлоністів Росії і приймати управлінські рішення, напевно, це неправильно. У "Шереметьєво" я з ним випадково побачився. Випадково тому, що я оформляв зброю в червоному коридорі. Я до нього звернувся, попросив дати свою точку зору у світлі останніх заяв, на що він у своєму стилі мене нахабно послав.

Я розумів, що варто мені його зачепити, як з нього поллється багато бруду. Тому, звісно, я здійснив хуліганський вчинок, тут я нічого говорити не можу, але я розумів, що іншої можливості заявити свою позицію як чоловіка, як людини, у мене немає. Чесно зізнаюся, мені трошки соромно за мій вчинок, але я просто плюнув в його нахабну пику. Ясна річ, він спробував щось відповісти, а й отримав з правої ще раз".

Дмитро Губернієв також прокоментував скандальну ситуацію:

"Я хочу сказати, що мені просто дуже шкода. Тому що, коли навколо жінки і діти, і на очах у Аміни Заріпової - тренера збірної з художньої гімнастики, великої спортсменки - тренер російської біатлонної збірної так поводиться. Мені просто шкода і те, що я став мимовільним учасником цього всього. І ще більше мені шкода і страшенно соромно, що такі люди тренували російську команду".

Нагадаємо, минулого року Губернієв очолив спортивну редакцію Всеросійської державної телерадіокомпанії. У своїх репортажах Дмитро регулярно критикує роботу німця Піхлера і його вірного асистента Ростовцева, часом переступаючи межу. Зокрема, Губернієв дозволяв собі такі спічі в прямому ефірі:

"Топ-6 у нас. Раніше ми прагнули за п'єдестал, за перше місце, але з приходом окремих кращих тренерів у світі ми розширюємо топ. До неможливості...

Не випадково іноземний наставник жіночої збірної говорив, що нашим жінкам може допомогти тільки диво олімпійське...

Сподіваюся, після цього сезону він відправиться в Рупольдинг - збирати гриби, ягоди. І варити з них узвар...

Піхлер - не дівчинка, то зараз він нагадує скривджену бабусю, якій не заплатили пенсію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram