>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Швеція (U-21) - Україна (U-21) 2:1. Місія провалена

У вирішальному матчі у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи підопічні Яковенка програли шведам.

Ситуація перед останнім туром у відбірковому турнірі була простою. Нам потрібна була тільки перемога, яка виводила нас на перше місце. Будь-який інший результат залишав нас на третьому рядку.

Отже вкрай складна місія в дебюті перетворилася на нездійсненну. Спершу на 5 хвилині грубою помилкою Березовського на виході скористався Айдаревич. А через дві хвилини Ішак, отримавши пас від Айдаревича, зблизився з голкіпером і невідпорно пробив у ворота.

Забити три голи за той час, що залишився, українці не змогли. Більш того, контратаки господарів несли в собі куди більшу небезпеку, ніж хаотичні наскоки українців. Гол Богданова (півзахисник "Динамо" смачно вистрілив з-за меж штрафної) абсолютно нічого не змінив.

Швеція (U-21) - Україна (U-21) 2:1

Голи: Айдаревич, 5, Ішак, 7 - Богданов, 82

Швеція (U-21): Йонссон, Ішак (Крафт, 90), Айдаревич (Юнссон, 46), Н.Хульт (М.Роден, 78), Н.Хульт (М.Роден, 78), Я.Юханссон, Хільемарк, Челик, Альборноз, Петтерссон, Янссон, М.Юханссон

Україна (U-21): Березовський, Гречишкин, Люлька, Караваєв, Кривцов, Шахов, Федотов, Рибалка (Балашов, 40, Богданов, 64), Коркишко, Парцванія, Кушніров

Попередження: Альборноз, 55 - Рибалка, 11, Федотов, 38.

10 вересня. Кальмар. "Гудфальгельн Арена".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram