>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" знову сильніший за "Динамо"

"Металіст", за сумою двох матчів перегравши бухарестське "Динамо" з рахунком 4:1, пробився у груповий раунд Ліги Європи.

"Металіст" знову сильніший за "Динамо"

Домігшись комфортної переваги на виїзді, харківський "Металіст" і в другому поєдинку був сильнішим. Підопічні Мирона Маркевича продемонстрували гарну гру, не дозволивши ні на йоту засумніватися в результаті україно-румунської дуелі.

Вразила атакувальна міць господарів. Значну частину матчу "динамівці" були замкнені у власному штрафному і про контргру практично не подумували. З роллю диригента атак блискуче справлявся Соса, а на вістрі здорово діяв Крістальдо, який не реалізував безлічі моментів. Єдиний же м'яч до перерви у ворота Белгредяна провів Бланко, якому асистував власне Соса.

На початку другого тайму гості огризнулися, провівши результативний випад. З ударом зльоту Куртяна у нижній кут Горяїнов не впорався. Нічийний рахунок довго на табло не протримався. З повним сил і енергії Тайсоном румунські захисники впоратися вже не могли. На 61 хвилині бразилець промчав брівкою й класно прострілив: Крістальдо залишалося тільки підставити ногу - 2:1. Незважаючи на велику кількість моментів біля воріт гостей, голів уболівальники більше не побачили.

У матчі-відповіді кваліфікаційного раунду Ліги Європи харківський «Металіст» переграв румунське «Динамо»

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram