>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" зі скрипом проходить у груповий раунд Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" і втретє поспіль ледве не залишилося за бортом ЛЧ, але все ж зуміло здолати смугу перешкод під назвою "Боруссія" з Менхенгладбаха.

"Динамо" зі скрипом проходить у груповий раунд Ліги чемпіонів
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Очевидно, вирішивши, що 3:1 у Німеччині - це вже стовідсотковий вихід у групу ЛЧ, кияни провели матч без належної концентрації. Моменти біля воріт Коваля виникали постійно, але до пори до часу із загрозами справлялися або захисники, або кіпер "Динамо".

А на 70-й хвилині Євген Хачериді перекреслив гарне враження від упевненої гри, відправивши м'яч у власні ворота в доволі простій ситуації. Ще через 8 хвилин німці відмінно розіграли стандарт - і Аранго головою переправив м'яч у сітку (чолов'яга не тільки штрафні вміє пробивати). "Боруссія" далі атакувала (адже їй потрібен був рахунок 3:0) і - пропустила контратаку "динамівців": Браун Ідейє реалізував вихід один-на-один, тим самим заспокоївши і своїх партнерів, і суперників - 1:2.

"Динамо" вперше з 2009 року пробилося в груповий турнір Ліги чемпіонів.

Автогол Хачериді, 70 хвилина

Рятівний гол Ідейє

"Динамо" - "Боруссія" М - 1:2 (перший матч - 3:1)

Голи: Ідейє, 88 - Хачериді, 70 (у власні ворота), Аранго, 78

"Динамо": Коваль, Бетао, Да Сілва, Хачериді, Тайво, Гармаш, Велозу, Нінкович (Вукоєвич, 46), Гусєв, Ярмоленко, Ідейє (Рубен, 93)

"Боруссія" М: тер Штеген, Дамс, Броуверс, Штранцль, Нордтвейт, Янтшке, Джака, Аранго, Херрманн (Рінг, 63), де Йонг (Де Камарго, 72), Ханке (Хргота, 58)

Попередження: Вукоєвич - Броуверс, Нордтвейт

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram