>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Євтушенко офіційно попрощався з "Ворсклою"

Полтавський клуб підтвердив чутки.

Євтушенко офіційно попрощався з "Ворсклою"
Фото: sport.ua

Президент "Ворскли" Олег Бабаєв і головний тренер команди Вадим Євтушенко після тривалої розмови за обопільною згодою розірвали трудовий договір, про що повідомляє офіційний сайт клубу.

"Я вдячний тренерському штабу Вадима Анатолійовича за ту працю і знання, які вони вклали в підготовку команди. Взаємних образ і звинувачень немає, ми потиснули один одному руки, це життя. Команда повинна рости, розвиватися. Ми для цього зробимо все, що нам до снаги", - заявив президент.

Вадим Євтушенко заступив на посаду головного тренера "Ворскли" 7 червня. Під його керівництвом команда провела п'ять офіційних поєдинків, перемігши лише в одному матчі і чотири рази поступившись суперникам.

До суботньої зустрічі шостого туру з київським "Динамо" команду буде готувати призначений виконувачем обов'язків головного тренера Сергій Свистун. Його помічниками стануть Анатолій Момот і Володимир Белаков, які раніше входили в штаб Миколи Павлова, а також улюбленець полтавських уболівальників Василь Сачко, який зовсім недавно перейшов на тренерську стежку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram