>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" захвалили арбітра, який вилучив двох гравців команди

З якого дива така миролюбність?

"Карпати" захвалили арбітра, який вилучив двох гравців команди

Львівський клуб не має жодних претензій до суддівства в матчі 4-го туру Прем'єр-ліги "Карпати" - "Таврія", який завершився перемогою "зелено-білих" із рахунком 2:0. І це тоді, як львів'яни практично весь другий тайм грали удев'ятьох!

- ФК "Карпати", докладно проаналізувавши всі, на перший погляд, спірні епізоди цього матчу і, незважаючи на закиди з боку частини вболівальників і деяких футбольних експертів на адресу судді поєдинку Дмитра Жукова, визнає, що дисциплінарні покарання футболістів "Карпат" були обґрунтованими, правильними, ухваленими відповідно до букви футбольного закону.

Незважаючи на те, що весь другий тайм львівській команді довелося грати удев'ятьох, ми не можемо висунути жодних претензій до арбітра матчу. Дві червоні картки, які отримали футболісти "Карпат", були абсолютно мотивованими. Видалення Муртаза Даушвілі - це провина виключно самого футболіста, першу жовту картку заробив через власну дитячу помилку, а другу - за зрив атаки, коли доволі грубо зіграв проти суперника.

Окрім цього, своїм видаленням Даушвілі фактично спровокував і видалення Івана Мілошевича, який побіг до судді через півполя і дав волю емоціям, що неприйнятно для такого досвідченого гравця. Отже, один фол спричинив закономірне видалення обох футболістів. Єдиний момент, що дійсно може викликати дискусію, це ситуація, коли арбітр не відразу розібрався з видаленням Мілошевича. Однак потрібно визнати, що ситуація на полі тієї миті була екстремальною, і вже через мить арбітр, до його честі, виправив помилку, - повідомляє прес-служба львівського клубу.

Наостанку ФК "Карпати" запевнив уболівальників команди, що не залишить без наслідків невмотивоване порушення ігрової дисципліни з боку футболістів, адже такі дії могли вартувати команді турнірних очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram