>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Суркіс поставив перед фактом: їдеш у "Дніпро", - екс-гравець "Динамо"

Роман Зозуля після великої паузи знову отримав виклик до головної команди країни.

"Суркіс поставив перед фактом: їдеш у "Дніпро", - екс-гравець "Динамо"
Фото: dynamo.kiev.ua

І з цієї причини вирішив зняти внутрішню заборону на спілкування зі ЗМІ. Зозуля згадав, як переходив до "Дніпра" і побічно дав зрозуміти, що в "Динамо" справи з атмосферою всередині колективу - не дуже добрі.

- Давайте згадаємо, як ви приймали запрошення від дніпропетровського клубу.

- Спочатку, зізнаюся, і чути не хотів про оренду. Навіть, коли мені надходили різні пропозиції від українських команд, був упевнений, що не покину рідний клуб ні за що. Адже я все життя мріяв грати в "Динамо"... Невдовзі зрозумів, що потрібна ігрова практика, і я дозрів для переходу. Збирався піти в оренду в бельгійський клуб, але несподівано виник варіант з "Дніпром". Ігор Суркіс подзвонив і поставив перед фактом: "Ти їдеш у Дніпропетровськ".

- Можна стверджувати, що "Дніпро" для вас зараз найоптимальніший варіант в Україні?

- Зараз розумію, що потрапив у гарну команду. Але в ті секунди, коли переварював інформацію, що залишаю "Динамо", дуже засмутився. Тепер я просто щасливий, що опинився тут.

Перші півроку, звичайно, було важко. Дуже сумував за Києвом. Зараз повністю адаптувався. Тут такий гарний колектив! Напевно, ні в одній команді світу немає такої дружньої атмосфери. Повторюся, я дуже щасливий грати за "Дніпро".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram