ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі бойовики 4 рази відкривали вогонь, загинув український військовий (оновлено)

Зокрема, вони стріляли з кулеметів і гранатометів.

На Донбасі бойовики 4 рази відкривали вогонь, загинув український військовий (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Збройні формування Російської Федерації 29 листопада 4 рази порушували режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого загинув один військовий зі складу Об'єднаних сил.

Противник проводив обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили на сторінці Операції Об'єднаних сил у facebook.

Так, вогонь вівся біля Кримського - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, зокрема кулеметів; двічі біля Водяного - з мінометів та кулеметів; біля Широкиного - з гранатометів і кулеметів.

На ділянках розведення сил триває моніторинг дотримання режиму тиші. У районах Петрівського та Богданівки сили ДержНС знайшли та вилучили 27 вибухонебезпечних предметів.

Оновлення. Під час виконання бойового завдання 29 листопада смертельне поранення отримав 26-річний військовослужбовець з села Кринички Гощанського району Рівненської області Олексій Капустян.

Про це повідомляє пресслужба Гощанської районної держадміністрації.

У загиблого залишилися мати і 3-річна дочка.

Фото: facebook.com/gochRDA

Нагадаємо, в Міноборони України повідомили, що російські окупаційні війська мінують деякі ділянки території вибухівкою, яка була знайдена і вилучена в рамках розмінування місцевості у районах відведення військ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram