ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровській області сталася ДТП за участю нетверезого поліцейського

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Увечері 29 вересня на вулиці Дніпровській у Павлограді на Дніпропетровщині сталася ДТП за участю співробітника карного розшуку поліції. За фактом ДТП призначено службове розслідування. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Поліцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі Volkswagen Golf не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем "Лада Калина". Водій і два пасажири "Лади", серед яких 62-річна жінка, отримали травми, їх доставили до лікарні.

npu.gov.ua
npu.gov.ua

Попередньо встановлено, що поліцейський мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Фото: npu.gov.ua

За рішенням голови Нацполіціі Ігоря Клименка, керівника відділу карного розшуку і його заступника, поліцейського усунули від виконання службових обов'язків.

Окрім того, про ДТП повідомлено Державне бюро розслідувань. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 26 вересня у Броварах Київської області поліцейський в'їхав у зупинку, в результаті чого загинула людина, двоє травмовано. За попередніми даними чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, його заарештували на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram