ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі з початку доби

Про втрати серед українських військовослужбовців не повідомляється.

Бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі з початку доби
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи, зокрема, безпілотник з гранатометним пострілом.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

"Протягом доби збройні формування Російської Федерації і її найманці шість разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в вечірньому зведенні пресцентру ООС на сторінці в фейсбук.

У ВЗГ зазначають, що з метою завдання найбільшого збитку українським військовослужбовцям на одному з напрямків бойовики застосували безпілотний літальний апарат, забезпечений гранатометним пострілом (ВОГ-25).

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" незаконні збройні формування скоїли 6 обстрілів українських позицій: в районі Новотроїцького, Водяного, Талаківки, Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворожого вогню по позиціях об'єднаних сил не зафіксовано.

Про втрати серед українських військовослужбовців не повідомляється.

Напередодні бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У штабі ООС повідомили, що військовослужбовці при цьому не постраждали. Водночас в неділю, 18 серпня, через неправильне поводження зі зброєю загинув військовий, троє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram