ГоловнаСуспільствоЖиття

На Троєщині в Києві відкрили новий пляж

Усього для киян і гостей столиці працюють 14 муніципальних пляжів і 18 зон відпочинку.

На Троєщині в Києві відкрили новий пляж
Фото: kyivcity.gov.ua

Сьогодні, 9 червня, в столичному спальному районі Троєщина відкрили новий пляж. Про це повідомляє пресцентр КМДА з посиланням на заступника мера Петра Пантелєєва.

У результаті ремонтних робіт акваторію пляжу збільшили до 1,7 га, завезли пісок, розчистили дно, побудували туалет, дитячий і спортивний майданчики, а також інші елементи інфраструктури. «Ми відкриваємо новий пляж для жителів Троєщини. Раніше це була зона відпочинку, що користувалася великою популярністю. Тому логічним було рішення перетворити цю зону відпочинку на справжній упорядкований пляж», - сказав Пантелєєв.

Крім того, на пляжі облаштували доріжки для людей старшого віку і людей з інвалідністю, а також спеціальне місце для пікніків. Зазначають, що на цьому пляжі без вихідних чергують рятувальники.

За словами заступника голови КМДА, щодня тут відпочивають 15 тис. осіб і головне, щоб цей відпочинок був безпечним і комфортним.

Усього для киян і гостей столиці працюють 14 муніципальних пляжів і 18 зон відпочинку.

Нагадаємо, цього року вісім столичних пляжів отримали екологічні сертифікати - міжнародну нагороду «Блакитний прапор». Серед них - сім муніципальних пляжів: «Веселка», «Венеція», «Галерний» і «Молодіжний», «Дитячий», «Золотий» і «Пуща-Водиця».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram