ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок вибуху на Донбасі поранено волонтера-медика

Його евакуювали вертольотом у Дніпро.

Унаслідок вибуху на Донбасі поранено волонтера-медика
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

У результаті вибуху біля населеного пункту Новотроїцьке Донецької області один волонтер-медик отримав поранення. Про це повідомляють у фейсбуці пресцентру штабу Операції об'єднаних сил.

"Близько п'ятої години ранку отримав вибухове поранення волонтер-медик, громадянин України 1995 року народження. Інцидент стався недалеко від населеного пункту Новотроїцьке", - йдеться в повідомленні.

В одній з частин ООС військові медики надали потерпілому необхідну допомогу і підготували його до подальшого транспортування в травматологічне відділення лікарні Волновахи. Згодом потерпілого евакуювали вертольотом в обласну клінічну лікарню ім. І. І. Мечникова в місті Дніпро.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню, з них шість разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, озброєння танків, мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення, ще один - бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram