ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Сум п'яний іноземець без прав їхав майже 200 км/год, намагаючись сховатися від патрульних

Раніше чоловіка позбавили прав за керування в стані алкогольного сп'яніння.

У центрі Сум п'яний іноземець без прав їхав майже 200 км/год, намагаючись сховатися від патрульних
Фото: скрин видео

Сумські патрульні склали два адмінпротоколи на чоловіка, який в стані алкогольного сп'яніння та без водійських прав керував автомобілем. Намагаючись втекти від поліцейських, він їхав центром міста зі швидкістю майже 200 км/год, інформує прес-служба патрульної поліції Сум.

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що місцевими дорогами ганяє п'яний водій на автомобілі Chevrolet Malibu. Вже за кілька хвилин патрульні помітили цей автомобіль на Покровській площі. Тоді водій побачив поліцейських, почав набирати швидкість і їхати в напрямку вулиці Іллінської.

Патрульні почали наздоганяти чоловіка і стверджують, що він їхав на швидкості майже 200 км/год.

Водій зупинився на вул. Ярослава Мудрого, вийшов з машини і почав йти. Поліцейські наздогнали його і встановили, що у 32-річного іноземця, який був п'яний, немає водійських прав.

Згодом інспектори встановили, що іноземця вже затримували за керування у стані алкогольного сп'яніння. Тоді його позбавили водійських прав. На чоловіка склали два адмінпротоколи - за відмову проходити огляд під час другого затримання за порушення і за керування без прав.

Як повідомлялося, в Сумах друзі п'яного водія запропонували поліцейським хабар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram