ГоловнаСуспільствоЖиття

Невідомі розіслали українським ЗМІ фейкове повідомлення про смерть Януковича

Листи приходили від імені УНІАН.

Невідомі розіслали українським ЗМІ фейкове повідомлення про смерть Януковича
Виктор Янукович
Фото: znaj.ua

У середу, 19 грудня, редакції українських ЗМІ отримали електронні листи, які сповіщали, що в московській лікарні нібито помер екс-президент Віктор Янукович.

Про це повідомляє УНІАН, від імені якого розсилали повідомлення.

Зазначають, що листи приходили з адреси [email protected]. При цьому в підписі було вказано фактичну адресу редакції інформагентства і невідомий номер телефону.

"УНІАН не має жодного стосунку до розсилання цього повідомлення. Електронна адреса [email protected] ніяк не пов'язана з УНІАН і не управляється редакцією чи іншими підрозділами компанії, а наше інформаційне агентство для розсилок використовує тільки електронні адреси з належного нам домену unian.net. На жаль, ми не можемо підтвердити викладену в листі новину, що не залишила нікого байдужим. Просимо колег бути пильними: можливо, успішне проведення Об'єднавчого собору православних церков не дає спокою нездоровим людям з-поза поребрика, а може, комусь некомфортно через наші новини про корупціонерів в Україні", - повідомили в редакції.

Фото: УНИАН

Нагадаємо, 30 жовтня суд завершив дебати у справі Януковича, розпочаті 16 серпня. Прокуратура просить засудити екс-президента до 15 років в'язниці за звинуваченням у державній зраді.

У середині листопада адвокати Януковича повідомили, що він отримав травму під час падіння на тенісному корті і не зможе виступити перед судом. Також повідомляли, що екс-президент хоче виїхати на лікування в Ізраїль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram