ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області через водія "Москвича" розбилися дві фури

Легковий автомобіль вилетів на зустрічну на мокрій трасі.

У Житомирській області через водія "Москвича" розбилися дві фури
Фото: zt.npu.gov.ua

Дві фури і "Москвич" зіткнулися під Житомиром, одного з водіїв госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба Житомирського управління поліції.

Аварія сталася близько 07:30 в селі Сінгури. Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Москвич 2141", 23-річний житель Рівненської області, рухаючись у напрямку Житомира, на слизькій від дощу дорозі не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. На ній він зіткнувся з вантажівкою "Scania" під керуванням 47-річного киянина. Від удару фура опинилася на зустрічній смузі і зіткнулася з великогабаритним "DAF". Обидві пошкоджені вантажівки зупинилися на узбіччі, перекривши проїжджу частину в обох напрямках.

З отриманими в результаті ДТП травмами госпіталізований водій "DAF", дані якого зараз встановлюють. Інших водіїв медики оглянули та надали необхідну допомогу на місці події.

Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше сьогодні в Оболонському районі Києва легковий автомобіль розбився на посту автодорожньої поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram