ГоловнаСуспільствоЖиття

Рух автобусів на Харківському шосе в Києві відновлено

Чи розблоковано шосе для приватного транспорту, не вказано.

Рух автобусів на Харківському шосе в Києві відновлено
Фото: "Сегодня"

Рух автобусів декількох маршрутів, які проходять по Харківському шосе, перекритому протестувальниками, відновлено. Про це повідомляє Київська міськдержадміністрація.

"О 14:20 відновлено рух автобусів маршрутів 42, 45, 51, 63, 115 за власними схемами", - сказано в повідомленні. КМДА не уточнила, завершилася акція протесту чи її учасники просто почали пропускати громадський транспорт.

Нагадаємо, сьогодні вранці мешканці житлового комплексу "Мега-Сіті" перекрили рух транспорту на Харківському шосе в Києві через відсутність у їхніх будинках електрики з 30 жовтня. Два житлові будинки за адресами вул. Харківське шосе, 19 і 19-А обслуговує ТОВ "Дім-Сервіс 19", яке накопичило заборгованість у розмірі понад 2 млн грн перед "ДТЕК Київські електромережі" за спожиту електроенергію.

Через акцію протесту співробітники поліції перекрили рух для автомобільного та громадського транспорту, рух трамваїв не припинявся.

Влада Києва закликала мешканців житлового комплексу "Мега-Сіті" (MegaCity) по Харківському шосе, 19 і 19-А створити ініціативну групу і дотримуватися плану дій для погашення боргу за електроенергію і виконання технічних умов їх об'єкта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram