ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві автобус насмерть переїхав чоловіка, який лежав на дорозі після бійки

Поліція встановлює обставини події, причини і також ступінь провини кожного з учасників.

У Дніпровському районі Києва автобус насмерть переїхав чоловіка, який лежав на дорозі.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

У чергову частину близько 6 години ранку надійшов виклик про бійку двох чоловіків, а згодом - про ДТП. За попередньою інформацією, загиблий чоловік постраждав під час бійки з невідомим і залишився лежати на проїжджій частині, де на нього наїхав автобус.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

На виклик виїхали патрульні, слідчо-оперативна група і слідчі спеціалізованого відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод.

"Оглянувши місце події і опитавши свідків, правоохоронці встановили, що після бійки між двома чоловіками один з учасників почав утікати. Коли він перебігав проїжджу частину вулиці Кибальчича, опонент наздогнав його і зробив підніжку, а коли той упав - побив його. Після побоїв потерпілий залишився лежати на дорозі. У цей час вулицею рухався маршрутний автобус МАЗ, який скоїв наїзд на чоловіка віком приблизно 35 років. Лікарі констатували смерть, причину якої встановлять після судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією - ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Слідчі встановлюють всі обставини події, причини і наслідки, а також ступінь провини кожного з учасників.

Нагадаємо, раніше в Києві п'яна компанія пограбувала автомобіль, що потрапив у ДТП, і влаштувала бійку з поліцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram