ГоловнаСуспільствоПодії

Харківська поліція затримала чоловіка, який вистрілив у перехожого

Потерпілий отримав медичну допомогу на місці і не потребував госпіталізації.

Харківська поліція затримала чоловіка, який вистрілив у перехожого
Фото: facebook/police.kharkov

У Харкові поліцейські затримали озброєного чоловіка, який підстрелив перехожого. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Інцидент на площі Героїв Небесної Сотні стався вдень 26 серпня. У результаті оперативного плану "Грім" співробітники Основ'янського відділу поліції разом з патрульними затримали за скоєння злочину 42-річного харків'янина. Правопорушник при собі мав травматичний пістолет "Форт-12". За його словами, зброю він знайшов на вулиці.

Також до відділу поліції доправили трьох людей, які перебували на місці події.

За попередніми даними, конфлікт стався між чотирма чоловіками, які перебували в нежитловому приміщенні, і перехожим. 45-річний громадянин отримав рвану рану щоки, після отримання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації.

За фактом події порушено кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Зловмисника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває під вартою.

Нагадаємо, в американському місті Джексонвіллі в неділю сталася стрілянина, в результаті якої загинули три людини (в тому числі стрілець) і ще 11 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram