ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацполіція сформувала спецпідрозділ КОРД

Нацполіція сформувала спецпідрозділ КОРД
Архивное фото
Фото: twitter.com/USEmbassyKyiv/

Національна поліція завершила формування особового складу спеціального підрозділу "Корпус оперативно-раптової дії" (КОРД).

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Сьогодні, 22 червня, відбувся 14-й випуск бійців підрозділів поліції особливого призначення КОРД у Черкаській і Тернопільській областях. Цей випуск повністю завершив формування територіальних підрозділів КОРД", - ідеться в повідомленні.

У заході взяли участь перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін і спеціальний агент з правоохоронних питань посольства США в Україні Метью Торесон.

Аброськін зазначив, що кандидати пройшли інтенсивний курс навчання, склали іспити і готові відбути в свої регіони для виконання обов'язків. Він також привітав випускників від імені голови МВС Арсена Авакова та голови Нацполіції Сергія Князєва.

Аброськін подякував партнерам з США за надану технічну та методичну допомогу.

Торесон також привітав випускників із завершенням навчання та зазначив, що посольство США в Україні й надалі підтримуватиме розвиток спецпідрозділу.

Нагадаємо, КОРД уже є в складі поліції Києва і п'яти областей (Київської, Сумської, Житомирської, Одеської, Харківської). У 2016 році МВС також підготувало 35 бійців КОРД для Донецької і Рівненської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram