ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Сімферополя спалили портрети Трампа, Мей і Макрона

Кілька людей провели акцію проти ракетного удару по хімоб'єктах у Сирії.

У центрі анексованого Росією Сімферополя в неділю провели "флешмоб" - кілька людей на площі спалили портрети Дональда Трампа, Еммануеля Макрона і Терези Мей на знак протесту проти ракетного удару по хімоб'єктах у Сирії.

Про це написав у Фейсбуці депутат Держдуми Росії Руслан Бальбек.

"Звичайно, західні лідери, радше за все, не побачать сьогоднішнього флешмобу - їх повідомлять, що «все спокійно» і «перемога за нами». Але це помилка. Сьогоднішня акція в Сімферополі показала, що догідливо зазирати їм до рота ніхто не буде, а міжнародне право і західна демократія з кожним днем втрачають рейтинги в очах кримської молоді", - написав Бальбек.

Фото: Руслан Бальбек / Facebook

Фото: Руслан Бальбек / Facebook

Як передає "Крим.Реалії", російський громадський працівник Ілля Большедворов склав на організаторів акції звернення в російську прокуратуру за "проведення заходу з грубим порушенням закону". На його думку, ця акція є "дешевим популізмом у найгірших традиціях показухи «Русского единства»".

Нагадаємо, в ніч на суботу, 14 квітня, США, Франція і Великобританія завдали удару по об'єктах Асада в Сирії. Цілями стали науково-дослідний центр, сховище хімічних речовин і командний пункт - усі вони розташовані в Дамаску і Хомсі. США вважають, що ракетний удар завдав хімічній програмі режиму Башара Асада серйозної шкоди і відкинув її "на роки назад".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram