ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві впіймали дилера з наркотиками на 3 млн грн

Кокаїн, MDMA і марихуану наркоторговець продавав через соцмережі і мобільні додатки.

Столичні поліцейські затримали 27-річного торгівця наркотиками і вилучили у нього вдома наркотики вартістю близько трьох мільйонів гривень.

Вийти на дилера допомогло затримання біля станції метро "Дарниця" 21-річного киянина з кілограмом конопель. Він розповів, що придбав їх через соціальні мережі та мобільні додатки, йдеться на сайті поліції Києва.

Незабаром поліція заявила про встановлення організатора, який створив в інтернеті закриті групи для продажу наркотиків. Ним виявився 27-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Під час обшуку в його квартирі на вулиці Маяковського вилучили 20 грамів кокаїну, 500 грамів психотропної речовини MDMA, 200 грамів кетаміну, понад кілограм марихуани, галюциногенний препарат на суму понад три мільйони гривень. Крім того, в приміщенні знайшли пістолет і патрони.

Затриманому наркоторговцю загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Встановлюються особи, причетні до збуту наркотиків, і канал надходження енергоносіїв у Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram