ГоловнаСуспільствоЖиття

Опублікували список учасників Чорної п’ятниці Новости компаний

Уже завтра сотні інтернет і офлайн магазинів будуть розпродавати свої товари зі знижками до -90%. Куди бігти і що купувати за акційними цінами у Чорну п'ятницю?

Опублікували список учасників Чорної п’ятниці

Найбільші знижки (від 70 до 90%) очікуються на літній одяг та взуття. Скромніші (15-20%) будуть на побутову техніку та електроніку, але водночас вони найвигідніші. Так знижка в 10% на дорогий смартфон може заощадити 1000-2000 гривень.

Цього року Black Friday пройде в п'ятий раз і з рекордною кількістю учасників - понад 200 магазинів. За даними платформи Скидочник, яка збирає всі знижки і акції на одному сайті, це в 2 рази більше в порівнянні з 2016 роком. Актуальний список учасників можна подивитися на спецпроекті ресурсу - Чорна п'ятниця.

Серед відомих компаній розпродажі планують Comfy, Jysk, Answear, Даринок, SportLife і сотні інших. Придбати зі знижками можна буде не тільки одяг і взуття, а й техніку, автотовари, дитячу продукцію, абонементи в тренажерні зали, парфумерію тощо.

Сьогодні радимо підготуватися, щоб не купити зайвого. Для цього придивіться до товарів, проаналізуйте ціни, складіть список бажань, дізнайтеся свої розміри, поповніть баланс картки. Експерти навіть радять додавати товари у кошик, адже існує велика ймовірність отримати їх за зниженою ціною.

Найбільші знижки будуть в п'ятницю, але багато магазинів продовжать розпродажі і на вихідні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram