ГоловнаСуспільствоПодії

МВС закликає не спекулювати на подіях в Одесі

Правоохоронці обіцяють об'єктивно розслідувати трагічні події.

МВС закликає не спекулювати на подіях в Одесі
Фото: Макс Требухов

Міністерство внутрішніх справ висловлює співчуття сім'ям дітей, які трагічно загинули під час пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі і гарантує об'єктивність і неупередженість розслідування цього злочину і покарання винних в рамках чинного законодавства України.

Про це йдеться в заяві прес-служби МВС в Фейсбуці.

"Водночас, ми закликаємо всіх не спекулювати на трагічних подіях і не використовувати людське горе в реалізації політичних амбіцій. Проявіть людяність і співчуття до сімей, які втратили найдорожче - дітей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі в результаті загоряння одного з корпусів дитячого табору "Вікторія" в Одесі загинули троє дітей і двоє були госпіталізовані.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Також у порядку ст. 208 КПК затримано директора табору. Його також відсторонено від посади разом зі своїм заступником, який відповідав за пожежну безпеку. Також через трагедію, що сталася в дитячому таборі "Вікторія", відсторонили від посади голову Київської райадміністрації Одеси Володимира Сушкова. Директор департаменту освіти Олена Буйневич подала у відставку сама.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram