ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 35 разів порушили перемир'я на Донбасі. Під час майже половини обстрілів сили  антитерористичної операції відкривали у відповідь вогонь. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Відзначається, що лише в кінці доби обстановка загострилася, але залишалася контрольованою українською армією. Після 18.00 бойовики активізували обстріл, використовуючи міномети.

Увечері тричі з міномета калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї терористи били по позиціях військових біля Авдіївської промзони. Також на Донецькому напрямку під ворожий обстріл потрапили укріплення сил АТО у Майорську і Пісках.

На Приморському напрямку з 82-мм мінометів ворог відкривав вогонь на підступах до Широкиного і Павлополя. Також зафіксовані факти застосування гранатометів у Богданівці, Водяному, Старогнатівці.

Неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут увечері і вночі бойовики тричі били з мінометів різних калібрів били по укріпленнях ЗСУ в околицях Кримського. Міномети калібру 120 і 82 мм застосовували і у Новотошківському.

Нагадаємо, за даними ОБСЄ, жертвами бойових дій на Донбасі з початку року серед цивільного населення стали 383 особи. Серед них 68 загиблих і 315 поранених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram