ГоловнаСуспільствоЖиття

У Сімферополі затримали активістів, які прийшли підтримати побитого силовиками кримчанина Параламова

Серед затриманих - адвокат Еміль Курбедінов і журналіст Тарас Ібрагімов.

У Сімферополі затримали активістів, які прийшли підтримати побитого силовиками кримчанина Параламова
Эмиль Курбединов
Фото: Алина Смутко

В анексованому Сімферополі затримали групу активістів, які перебували під будівлею управління ФСБ Росії по Криму.

Про це повідомив адвокат Еміль Курбедінов, передаєт "Крим.Реалії".

"Нам пояснюють, що був якийсь мітинг, скандування. Хоча це якась нісенітниця. Після того, як ми вийшли з будівлі ФСБ, під'їхало дуже багато поліції, ми прямуємо до міського відділу. Частину повезли до Київського райвідділу, частину, нібито, на Павленка ", - сказав Курбедінов під час трансляції у Фейсбуці.

Серед затриманих - журналіст Тарас Ібрагімов.

"Затримали на бульварі Франка, пригнали три-чотири машин і поліції, чоловік 20 поліцейських. Зараз у міському відділі поліції з Емілем Курбедіновим і ще кількома активістами. Жодних пояснень за що і чому. Класика жанру", - повідомив він у соцмережі.

До будівлі ФСБ активісти прийшли, щоб підтримати викраденого і побитого російськими силовиками кримчанина Рената Параламова. Вони вимагали зустрічі з главою кримського ФСБ Віктором Палагіним.

Нагадаємо, 13 вересня кримського татарина Параламова відвезли в невідомому напрямку люди в масках і без розпізнавальних знаків. Перед цим у його будинку провели обшук. Параламов вийшов на зв'язок з родичами вдень 14 вересня. Пізніше його знайшли побитим на автовокзалі Сімферополя.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram