ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті невідомі в масках відібрали у підприємця сумку з 600 тис. гривень

Постраждалого вивезли до лісосмуги. 

На Закарпатті невідомі в масках відібрали у підприємця сумку з 600 тис. гривень
Фото: zk.npu.gov.ua

У місті Хуст  Закарпатської області озброєні чоловіки в масках напали на місцевого підприємця, відібравши 600 тис. гривень. Постраждалого помістили в автомобіль і відвезли до лісосмуги. Інцидент стався 31 серпня приблизно о 7:30, інформує прес-служба обласної поліції.

Як зазначається, із заявою до поліції звернувся 44-річний мешканець Хуста. Приватний підприємець повідомив про те, що на нього напали 4-5 невідомих, які були одягнені в чорний одяг, маски, були озброєні.

"Розбійники витягли постраждалого з його автомобіля марки KIA Sorento і заштовхнули у свій автомобіль марки Аudi сірого кольору. З автомобіля потерпілого забрали гроші на суму близько 600 тис. гривень і його травматичний пістолет. Через якийсь час висадили потерпілого в лісосмузі в Іршавському районі. Незабаром потерпілого знайшли і звільнили працівники поліції", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбійний напад) і ч.2 ст.146 (Викрадення людини). Нападників розшукують.

Нагадаємо, 30 серпня в Києві група озброєних злочинців у масках викрала з машини сумку з 6,5 млн гривень. Наступного дня їх затримали. Виявилося, що четверо грузинів на BMW систематично скоювали розбійні пограбування.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram