ГоловнаСуспільствоВійна

Військового поранено внаслідок обстрілу в Луганській області

Це сталося біля Кримського.

Військового поранено внаслідок обстрілу в Луганській області
Фото: Стоп-кадр видео Анатолия Степанова

Один український військовий був поранений у суботу внаслідок обстрілу в Луганській області. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

Бойова активність "ЛНР" була сьогодні зосереджена біля Кримського. Тут це незаконне збройне формування двічі відкривало вогонь по бійцях Збройних сил України. У результаті - один боєць дістав поранення.

На донецькому напрямку в районі Авдіївської промзони бойовики майже всю ніч обстрілювали позиції ЗСУ з танка, мінометів різних калібрів і гранатометів. Крім того, сьогодні під ворожим вогнем виявилися українські укріплення на підступах до Пісків, Зайцевого, Новолуганського.

На приморському напрямку незаконні збройні формування випустили понад 20 мін калібру 82-мм поблизу Павлополя і Старогнатівки.

"Свято Преображення Господнього, яке відзначає сьогодні весь Християнський світ, не зупинило агресію російсько-окупаційних угруповань. Від опівночі бойовики й далі продовжували обстріл наших позицій, дістаючи жорстку вогневу відповідь", - йдеться у звіті.

Нагадаємо, 18 серпня бойовики здійснили в зоні АТО 25 обстрілів позицій українських військовослужбовців, троє бійців сил АТО дістали поранення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram