ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі обстріляли машину лідера ГО "Авто Євро Сила"

Потерпілий спілкувався з поліцією по телефону, його шукають для взяття свідчень.

У понеділок близько півночі в поліцію надійшло повідомлення, що біля Білої Церкви невідомі обстріляли автомобіль лідера ГО "Авто Євро Сила" Олега Ярошевича. Сам потерпілий особисто в поліцію не звертався, в поліцію подзвонив його знайомий.

Як повідомляє поліція, автомобіль Ярошевича був у кюветі, а сам потерпілий зник і спілкувався з поліцією по телефону.

Фото: facebook.com / Авто Євро Сила

За допомогою металошукача і за участю кінологічної служби поліція обстежувала прилеглу територію. Жодних гільз виявлено не було. Судячи з фотографій, автомобіль не отримав серйозних пошкоджень.

Фото: ГУ НП в Київській області

У цей час з'ясовують усі обставини події. Триває комплекс слідчих дій. Автомобіль відправлять на відповідні експертизи. Поліцейські намагаються встановити місцезнаходження потерпілого для отримання показань. Встановлено, що попередньо він перебував у своїх родичів.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Авто Євро Сила" об'єднує так званих "євробляхерів" - водіїв, які постійно їздять на автомобілях з іноземними номерами, використовуючи прогалини в законодавстві.

За даними Державної фіскальної служби, станом на 24 липня в Україні незаконно перебувало понад 52 тис. автомобілі на іноземних номерах. Серед них 27,6 тис. автомобілів, ввезених у режимі "транзит", і 24,6 тис. автомобілів, ввезених для тимчасового особистого користування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram