ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових поранені за добу на Донбасі

Після 18:00 противник збільшив кількість обстрілів.

Троє військових поранені за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 38 разів порушили перемир'я. В результаті бойових дій троє українських військових отримали поранення.

Традиційно після 18:00 противник збільшив кількість обстрілів.

Авдіївська промзона залишається одним з епіцентрів протистояння. Там майже всю ніч з різних напрямків противник вів вогонь по українських укріпленнях з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. ЗСУ вели вогонь у відповідь. Також вночі під ворожим вогнем опинилися позиції української армії в селищах Зайцеве, Кам'янка та Луганське. Близько 23:00 на підступах до Невельского в результаті обстрілу один військовий отримав поранення, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку в районі Новоолександрівки бойовики п'ять разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО з різних видів зброї. Крім того, противник застосовував міномети калібру 82 міліметри неподалік Донця.

На Маріупольському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили позиції в Лебединському та Широкиному. Близько 23:00 в результаті ворожого обстрілу отримав осколкове поранення один український військовий.

Нагадаємо, ще один військовий отримав поранення вранці в п'ятницю у Донецькій області в результаті обстрілу опорного пункту сил АТО з гранатометів.

Нагадаємо, у четвер бойовики 21 раз порушили перемир'я на Донбасі, але сили АТО втрат не зазнали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram