ГоловнаСуспільствоЖиття

Двох жителів Сімферополя затримали за крадіжку персиків з приватного саду

Їм загрожує до п'яти років в'язниці.

Двох жителів Сімферополя затримали за крадіжку персиків з приватного саду
Фото: aquatek-filips.livejournal.com

В анексованому Криму затримали двох жителів Сімферополя, які намагалися вкрасти з приватного саду 112 кілограм персиків.

Про це повідомляється на сайті російського МВС.

"У Міжмуніципальному відділі МВС Росії "Сакський" зареєстровано повідомлення про спробу крадіжки 112 кг персиків з приватного саду, розташованого в Сакському районі. Перевірку за цим фактом було доручено співробітникам карного розшуку. Оперативники виїхали на місце події, провели огляд території, опитали охоронця. Співробітник приватного сільгосппідприємства розповів про те, що, здійснюючи обхід території, помітив двох громадян, які зривали персики з дерев", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що молоді люди встигли сховатися, але один з них, тікаючи, впустив свій мобільний телефон. Персики вони також не встигли завантажити в автомобіль.

"Поліцейські по "гарячих слідах" встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 24-річний житель Сімферополя, власник втраченого мобільного телефону, і його 19-річний приятель. Підозрювані у крадіжці зізналися", - повідомляють у російському МВС.

Відкрито кримінальну справу за статтею "крадіжка". Затриманим загрожує до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, російський пропагандист Дмитро Кисельов повернувся з Криму з розбитим обличчям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram