ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові грабіжник викинувся з четвертого поверху, тікаючи від КОРДу

Поліція відкрила кримінальне провадження з позначкою "самогубство".

У суботу, 15 липня, в центрі Харкова з четвертого поверху будинку в провулку Воробйова вистрибнув чоловік. Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, його намагалися затримати за підозрою в нальоті на кредитну установу. Від отриманих травм чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Близько 14:00 в Київський відділ поліції Харкова надійшло повідомлення про те, що в приміщення кредитної установи на вулиці Сумській зайшов грабіжник і під загрозою предмета, схожого на пістолет, спробував заволодіти грошима.

Касир встигла натиснути тривожну кнопку. Працівники охорони, які перебували неподалік, швидко приїхали на виклик і почали переслідувати нападника. На допомогу їм прийшли перехожі. Але злодієві вдалося відірватися від погоні і сховатися в під'їзді житлового будинку.

Як розповів в.о. начальника карного розшуку ГУНП у Харківській області Олег Лобунець, на місце події були направлені додаткові сили поліції. Вони оточили будинок до приїзду спецпідрозділу КОРД. Бійці попередньо визначили, в якій квартирі може ховатися утікач і почали затримання.

У цей час чоловік вистрибнув з вікна і отримав смертельні травми. Лікарям не вдалося врятувати його.

Слідчі цю подію попередньо кваліфікували за ч.3 ст.187 (розбій) та ст.115 (умисне вбивство) з поміткою "Самогубство" Кримінального кодексу України.

Зараз працівники поліції з'ясовують всі обставини події та особу загиблого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram