ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області в житловому будинку стався вибух, поранено 5 осіб

Вибух спричинив пожежу в квартирі житлового будинку.

У Харківській області в житловому будинку стався вибух, поранено 5 осіб
Дом, где произошел взрыв в Харьковской области
Фото: ГосЧС

У Харківській області в селі Слобожанське в суботу вдень, 28 січня, стався вибух в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку, в результаті постраждали п'ятеро осіб, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

За словами рятувальників, у квартирі на 5-му поверсі вибухнув балон від установки, якою проводять монтаж натяжної стелі. В результаті вибуху в квартирі вибиті вікна та вхідні двері квартири навпроти і на 4-му поверсі. Також вибиті вікна під'їзду з 3-го по 5-й поверхи. Після вибуху почалася пожежа на площі 40 квадратних метрів.

У ДСНС повідомили, що 26-річну жінку викинуло вибуховою хвилею з балкона 5-го поверху. Потерпіла отримала опіки 50% тіла 2-3 ступеня, верхніх і нижніх кінцівок, різані травми правої гомілки, закритий перелом носа - її госпіталізували в опікове відділення лікарні швидкої допомоги міста Харкова.

Також на місці події значні опіки отримали ще чотири людини - їх у дуже важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Зміївської лікарні.

Рятувальники локалізували пожежу протягом години силами 5 відділень пожежнорятувальної служби на автоцистернах у складі 20 рятувальників.

Нагадаємо, 20 січня в Львівській області стався вибух газу в приватному будинку, дві людини в реанімації. 9 січня у місті Рівному в магазині, що не працює, прогримів вибух, в результаті якого загинув 26-річний місцевий житель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram