ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 31 раз обстріляли позиції військових на Донбасі

Тривають обстріли Авдіївки та її околиць

За добу бойовики 31 раз обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається складною. За добу бойовики 31 раз застосовували зброю проти українських військових, зокрема важку артилерію, заборонену Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Тривають обстріли Авдіївки та її околиць. Минулої ночі терористи били по укріпленнях бійців у районі цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів калібру 82 мм. 

З аналогічного озброєння бойовики обстрілювали українські підрозділи під Красногорівкою. Там само вони відкривали вогонь із зенітних установок.

Найспекотніше минулої ночі було на Маріупольському напрямку, зокрема в районі Широкиного. Кілька разів бойовики обстріляли опорні пункти військових із гранатометів, застосували потужні артилерійські системи калібру 152 мм.

Поблизу Новотроїцького сепаратисти знову використовували 82- і 120-міліметрові міномети, а в районі Павлополя - протитанкові ракетні комплекси.

Також за добу зафіксовано п'ять прольотів ворожих безпілотників, два з яких прямували з території Росії.

На Луганському напрямку ввечері було відносно тихо. Але вже під ранок бойовики обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів позиції військових поблизу Щастя і Сокільників.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram