ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики ведуть безладну стрілянину по Золотому з танка

У Станиці Луганській пошкоджено газопровід

Бойовики ведуть безладну стрілянину по Золотому з танка
Фото: EPA/UPG

Бойовики за ніч перебили газопровід у Станиці Луганській Луганської області, по Золотому стріляють із танка.

Про це повідомляє офіційний сайт Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Ситуація за минулу добу в Луганській області залишається стабільно важкою. Обстрілу зазнавали населені пункти Трьохізбенка, Золоте-4, Станиця Луганська. Атаку Станиці вели з великокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів. У результаті обстрілу на перетині вулиць Шевченка та Москва-Донбас перебито газопровід середнього тиску - 1569 жителів залишилися без газу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в місті Золоте-4 під час обстрілу одна з мін залетіла на дитячий майданчик.

"Сьогодні з 8:00 ранку по місту Золотому без розбору цілей б'є танк. Ми тримаємо руку на пульсі подій. Наразі інформація про потерпілих і руйнування інфраструктури не надходила", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Також повідомляють, що в результаті вчорашньої грози та локальних обстрілів у деяких районах перебито лінії електропередачі. Тривають відновлювальні роботи.

Нагадаємо, за минулу добу сепаратисти 148 разів порушили режим припинення вогню. В результаті масштабного нічного обстрілу пошкоджено високовольтну лінію в Маріуполі. Один із мікрорайонів міста - Східний - повністю знеструмлено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram