ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Щастя із зенітної установки

Зафіксовано близько десятка обстрілів з важкого озброєння.

Бойовики обстріляли Щастя із зенітної установки
Обстрелянный дом в Счастье
Фото: Пресс-служба 24 ОШБ ЗСУ "Айдар"

З 18:00 до півночі 26 квітня ситуація в зоні бойових дій залишалася напруженою. Бойовики 23 рази обстріляли позиції військових.

Окрім того, о 22:05 хаотично випущені із зенітної установки ЗУ-23-2 снаряди полетіли у бік Щастя в Луганській області, повідомляє прес-центр АТО.

Російсько-терористичні війська 5 разів вели вогонь по опорному пункту українських військ поблизу Щастя, в тому числі тричі із зенітної установки і двічі з автоматичних гранатометів. Також обстріляли з автоматичного гранатомета позиції військових поблизу села Сокільники Луганської області.

У Донецькій області бандформування тричі обстріляли з міномета калібру 120 міліметрів сили АТО в районі Пісків, двічі - біля Авдіївки. Також по позиціях у районі Авдіївки ворог двічі застосовував артилерію калібру 122 міліметри. З такої самої артилерійської системи злочинці один раз відкривали вогонь у районі Широкиного. Обстріляли з міномета калібру 82 міліметри, кулеметів і стрілецької зброї позиції військових неподалік Зайцевого й Опитного.

За звітний період зафіксовано 11 безпілотних літальних апаратів, переважно з 21:00 по 22:00.

Нагадаємо, з опівночі до 18:00 неділі бойовики 46 разів обстрілювали позиції військових, здебільшого зі стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram