ГоловнаСуспільствоПодії

Porsche Panamera протаранив чотири авто в Києві: дві людини загинули

Автомобіль винуватця ДТП на повному ходу виїхав на червоне світло

У понеділок ввечері в Києві на вулиці Скляренка автомобіль Porsche Panamera розбив чотири автомобілі, внаслідок зіткнення загинуло двоє людей.

Як розповіли очевидці - автомобіль Subaru виїхав на перехрестя й очікував повороту ліворуч, пропускаючи зустрічний транспорт. Коли загорілося "червоне" і зустрічні автомобілі зупинилися, жінка-водій Subaru почала повертати.

Саме тоді, за словами очевидців, на "заборонний" сигнал світлофора зі зустрічного напрямку на перехрестя виїхав Porsche і на повному ходу протаранив Subaru в правий бік. Удар був такої сили, що Subaru відкинуло приблизно на тридцять метрів, на тротуар. Porsche продовжив рух і врізався у Volvo, Ford і Jeep, які стояли перед світлофором.

Унаслідок зіткнення смертельні травми отримала молода жінка, що сиділа на передньому пасажирському сидінні Subaru. Жінку-водія й чоловіка, котрий сидів на задньому сидінні Subaru, ушпиталили з тяжкими травмами. На жаль, чоловіка не вдалося довезти до лікарні - він помер від отриманих травм. Двоє чоловіків із Porsche не постраждали. Обставини події з'ясовує слідчо-оперативна група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram