ГоловнаПолітика

На конкурс заступників голови ДБР Венедіктова запросила міжнародних спостерігачів

Конкурс відбудеться 11 січня.

У засіданні комісії з відбору кандидатів на посади першого заступника та заступників директора Державного бюро розслідувань візьме участь представник Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України.

Про це інформує пресслужба ДБР.

Повідомляють, що старшого радника з питань правової реформи КМЄС Томаса Фланагана запросила в.о. директора ДБР Ірина Венедіктова.

Фото: facebook.com/dbr.gov.ua

У ДБР повідомляють, що в.о. директора ДБР провела робочу зустріч з міжнародними партнерами. Зокрема, з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС), представниками Представництва ЄС в Україні та заступником керівника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Діною Аба-Огли.

Під час зустрічі Венедіктова запросила міжнародних спостерігачів узяти участь у проведенні конкурсу на посади заступників директора Держбюро.

Фото: facebook.com/dbr.gov.ua

Раніше повідомлялося, що на посаду першого заступника директора ДБР претендує ексначальник слідчого управління СБУ Василь Вовк. Він подав декларацію як кандидат на цю посаду.

Нагадаємо, повноваження попереднього директора ДБР Романа Труби і його заступників були достроково припинені 27 грудня. В.о. директора Бюро стала депутат Верховної Ради Ірина Венедіктова.

1 січня ДБР опублікувало заяву, в якій зазначено, що за підсумками 2019 року Держбюро "не впоралося з першочерговими завданнями і викликами сьогодення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram