ГоловнаПолітика

Зеленський призначив Юрія Погуляйка головою Волинської ОДА

Він уродженець Луганської області.

Зеленський призначив Юрія Погуляйка головою Волинської ОДА
Юрий Погуляйко
Фото: volynnews.com

Новим головою Волинської обласної державної адміністрації став Юрій Погуляйко, кандидатуру котрого узгодив Кабінет Міністрів 29 листопада. Указ про призначення був опублікований на сайті Офісу президента.

Представлення нового голови пройшло 3 грудня на офіційній зустрічі з керівниками органів влади та місцевого самоврядування, пишуть "Волинські новини".

"Зараз починається мало не найскладніший етап у моєму житті. Я усвідомлюю відповідальність перед президентом і всіма жителями області", - заявив Погуляйко.

За його словами, від нього очікують не звітів чи цифр, а конкретних дій, тому в команді він бачить тільки патріотів.

Раніше Погуляйко був першим заступником голови Луганської ОДА. На сайті обласної військово-цивільної адміністрації Луганської області про нього сказано, що він має три вищі освіти, а кар'єру починав як дільничний міліціонер.

Також він займав кілька рядових і керівних посад в органах МВС Миколаївської, Чернігівської, Луганської та Дніпропетровської областей.

Останнє місце роботи до призначення заступником голови Луганської ОДА - служба в податковій міліції в Донецькій області.

Нагадаємо, в листопаді президент призначив нових голів ОДА відразу в декількох областях. Це, зокрема, Роман Боднар у Черкаській області, Олег Синєгубов у Полтавській, Дмитро Габінет у Хмельницькій, Сергій Осачук у Чернівецькій, Олексій Кучер у Харківській.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram