ГоловнаПолітика

Яременко: публікація листування - табу

"Той, хто зробив це, заробив від трьох до семи років".

Яременко: публікація листування - табу
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Богдан Яременко, якого сфотографували за листуванням із секс-працівницею (хоча він називає це постановкою), звинуватив журналістів у кримінальному злочині.

Про це він сказав, виступаючи з трибуни парламенту в четвер.

"Якщо в моєї дружини немає до мене претензій, то в кого вони є? Претензії в моралістів. Якщо хочете поговорити про мораль і про закон - давайте. У цій країні є закон, який захищає моє і кожного з вас листування. Публікація листування - кримінальна злочин. Той, хто зробив це звідти, заробив від трьох до семи років", - сказав Яременко, вказуючи на ложу преси.

За його словами, це не погроза, а нагадування.

"У мене вкрали моє листування. Але ще гірше - користуватися краденим, перепродувати його. Ті, хто обсмоктує, висміює, робить перепости крадених картинок, користуються краденим, перепродують його", - сказав він.

Фото: bykvu.com

"Я хотів би поговорити про мораль, але ні з ким", - підсумував Яременко.

Нагадаємо, 30 жовтня видання "Букви" повідомило, що Яременко (одружений чоловік, який має двох дітей) на пленарному засіданні листувався в онлайн-мережі знайомств і питав у повії про "умови зустрічі". "Букви" опублікували фото листування із текстом: "Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна".

Яременко після цього заявив, що спеціально спровокував журналістів, а листування було постановкою.

Тепер йому загрожує відсторонення з посади голови зовнішньополітичного комітету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram