ГоловнаПолітика

В "ЄС" спростували слова Арахамії про те, що "Слуга народу" просила їх надати кандидатів у Кабмін

Ар'єв заявив, що йому не відомо, щоб комусь пропонували посади в уряді.

В "ЄС" спростували слова Арахамії про те, що "Слуга народу" просила їх надати кандидатів у Кабмін
Фото: facebook.com/PrismUA

Майбутній нардеп від "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв спростував слова Давида Арахамії про те, що представники партії "Слуга народу" зверталися до "ЄС" з проханням надати своїх кандидатів на пости міністрів у новому складі Кабміну. Цю ситуацію він прокоментував "Укрінформу".

"У нас ніяких розмов з цього приводу у фракції не було і в партії не було теж. Тому в цьому випадку до нас вони ("Слуга народу") жодним чином не апелювали, не зверталися з приводу того, щоб взяти участь (у формуванні Кабміну ). Мені не відомо, щоб хоч комусь пропонували посади в уряді", - заявив Ар'єв.

Політик припустив, що ці заяви можуть свідчити про те, що партія "Слуга народу" таким чином, намагається розділити політичну відповідальність.

"Насправді ці заяви є дуже цікавими. Очевидно, хтось розумний порадив партії "Слуга народу" не брати на себе всю відповідальність, оскільки, з огляду на економічну рецесію в провідних країнах, є висока ймовірність світової кризи, яка може дуже сильно зачепити Україну. Тому вони тепер шукають того, з ким розділити відповідальність, або таку відмовку", - додав Ар'єв.

Нагадаємо, 19 серпня Давид Арахамія заявляв, що визначеність щодо потенційних претендентів на посади в майбутньому Кабміні є приблизно на 70% з урахуванням шорт-листа по 3-4 кандидати на розгляд.

Сьогодні він говорив, що дзвонив представникам інших партій з проханням надати своїх кандидатів на пости міністрів, проте вони проявили небажання когось пропонувати. За словами Арахамії, інші партії хочуть, щоб тільки «Слуги» несли відповідальність за дії міністрів.

 

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram